zaterdag 13 april 2019


Vaccins
Empirische zaken
FACTS ...


Vaccins zijn nooit veilig bevonden!
Veel mensen zijn  niet op de hoogte van het feit dat FARMACOKINETISCH ONDERZOEK NIET VEREIST IS VOOR VACCINS !! (zie bijsluiters punt 5.2)  Is dit niet hoogst merkwaardig te noemen?! Deze onderzoeken worden wel bij medicijnen gedaan. Lees hieronder wat een farmacokinetisch onderzoek nu precies inhoud ...
DIT ONDERZOEK IS DUS NIET VEREIST VOOR VACCINS, zijn onze kinderen proefkonijnen ???

Farmacokinetiek beschrijft de processen waaraan een werkzame stof in het lichaam wordt onderworpen.

Hoe? Farmacokinetiek beschrijft de processen waaraan een werkzame stof in het lichaam wordt onderworpen. Deze processen zijn absorptie, distributie en eliminatie. De farmacokinetiek legt verbanden tussen deze processen en de tijd en geeft met behulp van wiskundige formules het gedrag van een geneesmiddel in het lichaam weer. Deze formules zijn in de praktijk goed bruikbaar en leveren een bijdrage aan het inzicht in die processen en daarmee aan de kwaliteit van de medicamenteuze therapie. Het is dan beter te voorspellen hoe het effect van het geneesmiddel zal zijn na het toedienen van een bepaalde dosis in een bepaalde toedieningsvorm en bij een bepaalde doseerfrequentie in afhankelijkheid van de conditie van het lichaam (bv. functiestoornis of ziekte bij de patiënt). Ook het klinisch effect van een aantal geneesmiddeleninteracties door beïnvloeding van de processen wordt begrijpelijker en meer voorspelbaar.

Op het gebied van farmacokinetiek en farmacodynamiek zijn er grote verschillen tussen zowel kinderen en volwassenen als tussen pasgeborenen en kleine kinderen.
Bij de keuze van een geneesmiddel en bij het bepalen van de dosering dient hiermee rekening te worden gehouden. Voortdurend worden aan (jonge) kinderen geneesmiddelen toegediend die niet bij kinderen in deze leeftijdscategorie zijn onderzocht. In de praktijk gaat het hierbij om zogenaamd 'off-label' en 'unlicensed' geneesmiddelgebruik. Bij 'off-label' gebruik is het geneesmiddel voor een andere indicatie bij kinderen geregistreerd dan waarvoor het wordt toegepast en/of is er geen doseringsadvies voor kinderen.  Bij 'unlicensed' gebruik is het geneesmiddel helemaal niet geregistreerd bij, of juist gecontra-indiceerd voor kinderen, of ontbreekt de juiste voor kinderen geschikte toedieningsvorm.Doordat er vaak geen klinisch geneesmiddelonderzoek bij kinderen is uitgevoerd, ontbreekt essentiële informatie voor een rationeel geneesmiddelgebruik bij deze kwetsbare groep patiënten. Bron:https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/farmacologie/kinderen

Zie ook ...

"Wanneer gevaccineerde testapen binnen de eerste 48 uur na het inenten sterven, wordt dit overlijden als "niet causaal " beschouwd en deze richtlijn blijft van kracht zolang het sterftecijfer maar onder de 20% blijft. Met andere woorden, als 10 of zelfs 19% van de gevaccineerde apen vroegtijdig overlijdt na vaccinatie, gaat alles gewoon door zonder dat het vaccin als schuldige wordt aangewezen. Nog een ander aspect: geïnjecteerde vaccins bij dieren zijn geen combinatievaccins".
Bron : Methods of Analysis 2.6.18 – Test for neurovirulence of live virus vaccines. European Pharmacopoeia, 5th Edition.

Wat veel ouders NIET weten en wat je ook niet word verteld ...
Overlijden na vaccinatie wordt gezien als een Complicatie van normaal medisch handelen!?

Inhoudsindicatie... letselschade, overlijdensschade, medische fout, BABY OVERLEDEN NA EERSTE VACCINATIE,  "TEN AANZIEN VAN DE VACCINATIE KAN WORDEN OPGEMERKT DAT HET OVER HET ALGEMEEN BEKEND IS DAT KINDEREN KUNNEN OVERLIJDEN NA  VACCINATIES; !
DIT WORDT GEZIEN ALS EEN COMPLICATIE VAN NORMAAL MEDISCH HANDELEN."
Het vonnis: 

RIVM 5 tot 10 Overlijdens per jaar NA VACCINATIE

Zijn er risico’s of bijwerkingen bij inentingen?

Bij de DKTP- en BMR-vaccinaties kunnen na de inentingen naast de koorts soms kortdurende koortsstuipen of bij aanleg voor epilepsie (SOMS EERSTE) epileptische aanvallen optreden!
Dit wordt toegeschreven aan:
• de stof tegen kinkhoest in de DKTP-vaccinatie;
• de stof tegen mazelen in de BMR-vaccinatie.
Bron: Nationaal Epilepsie Fonds

Het Nationaal Epilepsie Fonds
"Als ouder wil je gewoon weten wat er aan de hand is"
Bron: 

Groter risico op koortstuipen na vaccinatie

Sectie Kinderlongziekten van de NVK (astma bij kinderen).
Hierin  kun je ook lezen dat door minder natuurlijke infecties, waarbij dan onvoldoende Th1-polarisatie kan optreden de kans op ontwikkeling van allergie en astma ontstaat.

Zie ook wat er o.a verwijderd is ... belangrijke info mag ons  ouders niet bereiken en ook willen we gewoon meer vaccins?! Waarom hoor je hier niets over deze zorg terug.

Wat zijn de mogelijke oorzaken van een suboptimaal immuunsysteem?

GROOTSCHALIG GEBRUIK VACCINS en lagere infectiedruk ZIJN BOOSDOENERS.
De samenstelling van vaccins kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt. Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte 'hulpstof' ALUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren. Betere 'hulpstoffen' zijn beschikbaar, maar deze zijn nog niet grootschalig bij de mens getest op werkzaamheid en veiligheid.
Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE. Tot slot zijn genetische factoren, de voedingstoestand, veroudering en factoren als omgaan met stress van invloed op het immuunsysteem. Of en hoe deze factoren in de toekomst zullen veranderen is onduidelijk

Meldingen van bijwerkingen na vaccinaties RVP 2017
Abces mogelijk na vaccinatie

In 2017 is er een signalering over abcesvorming na vaccinatie gecommuniceerd met het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. In deze signalering worden 35 meldingen van abcesvorming na vaccinatie met het DKTPDifterie, kinkhoest, tetanus, polio-Hib-HepB en het pneumokokkenvaccin besproken die Bijwerkingencentrum Lareb ontving tussen 2012 en 2017. In zowel de officiële productinformatie als de patiënteninformatie staat op dit moment nog niets beschreven over deze zeldzame bijwerking. Om deze reden is de signalering besproken met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.
Bron:

Zie ook .

aanhoudende jeukende knobbeltjes en contactallergie voor ALUMINIUM na vaccinatie met aluminium-geadsorbeerde vaccins ... door vaccin geïnduceerde jeukknobbeltjes komen waarschijnlijk VAKER VOOR DAN tot nu toe werd GEREALISEERD.
Intensief jeukende onderhuidse knobbeltjes en contactallergie voor aluminium kunnen voorkomen na primaire vaccinatie met de twee meest gebruikte DTP-vaccins in Europa. De bijwerking is waarschijnlijk NIET gerapporteerd. De symptomen kunnen minstens 4-5 jaar duren, maar lijken uiteindelijk te verdwijnen.

ook de WHO spreekt zorg uit omtrent gevaren van aluminium!

WHO Macrofagische myofasciitis en aluminiumbevattende vaccins
Aangezien aluminiumzouten worden gebruikt als een adjuvans in een aantal vaccins die intramusculair worden toegediend in deltoïde en quadriceps-spieren, wordt verondersteld dat MMF een ongebruikelijke reactie kan zijn op intramusculaire injecties van aluminiumbevattende vaccins.   Er zijn aanwijzingen dat de lokale laesie die kenmerkend is voor MMF kan worden veroorzaakt door IM-injectie van aluminiumbevattende vaccins. MMF-laesies zijn gedetecteerd bij patiënten die deltoïde spierbiopten ondergaan voor onderzoek van diffuse myalgieën, artralgie of spierzwakte, en bij wie in het verleden een voorgeschiedenis van toediening van een aluminiumbevattend vaccin is geweest, het interval varieerde van maanden tot verscheidene jaren. Bij een deel van de patiënten was er ook bewijs van een gelijktijdige auto-immuunziekte. Onderzoek naar de mogelijke associatie met auto-immuunziekten werd sterk aangemoedigd.. De immunologische mechanismen die mogelijk betrokken zijn bij de transformatie van een lokale immuunreactie in een systemische aandoening zijn talrijk en moeten verder worden onderzocht: 

Meer zorgwekkende informatie...

Niet-lineaire dosisrespons van aluminiumhydroxide-adjuvansdeeltjes:
Bezorgdheid over de veiligheid ervan ontstond na de erkenning van de onverwacht langdurige biopersistentie in immuuncellen bij sommige personen, en meldingen van chronisch vermoeidheidssyndroom, cognitieve dysfunctie, myalgie, dysautonomie en auto-immuun / inflammatoire kenmerken die tijdelijk verbonden waren met meerdere Al-bevattende vaccin-toedieningen. Een ongewoon neuro-toxicologisch patroon beperkt tot een lage dosis Alhydrogel werd waargenomen. Neurobehavele veranderingen, waaronder verlaagde activiteitsniveaus en veranderd angstachtig gedrag, werden waargenomen. Aluminium toevoegingen in vaccins blijken al in kleine hoeveelheden schade te veroorzaken ..

Aluminiumhydroxide-injecties leiden tot motorische tekortkomingen en motorneurondegeneratie
De aangetoonde neurotoxiciteit van aluminiumhydroxide en de relatieve alomtegenwoordigheid ervan als adjuvans suggereren dat meer onderzoek door de wetenschappelijke gemeenschap gerechtvaardigd is.

HET VERBAND TUSSEN ALZHEIMER EN ALUMINIUM KAN NIET LANGER GENEGEERD WORDEN
Het is al jaren bekend dat chronische blootstelling aan aluminium, diverse neurologische aandoeningen, zoals autisme, dementie en de ziekte van Parkinson kan veroorzaken.
Een recent onderzoek heeft onweerlegbaar aangetoond dat een man door verhoogde aluminiumniveaus in de hersenen uiteindelijk stierf aan de gevolgen van Alzheimer
Aluminium wordt vaak in vaccins verwerkt. Hoewel het als “veilig” wordt beschouwd, blijkt uit onderzoek dat het ernstige immunologische aandoeningen en neurologische complicaties bij mensen kan veroorzaken.

Aluminium in vaccins en  Macrofagic myofasciitis MMF
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1718651114882343&id=100002124122217

ER IS GEEN WETENSCHAP DIE AANTOONT DAT VACCINS AUTISME VEROORZAKEN?!
Lees ook deze post JE ZULT JEZELF VERBAZEN!!! Bewijzen... Autisme en vaccins
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1781619141918873&id=100002124122217

ER IS GEEN DEUGDELIJK WETENSCHAPPELIJK BEWIJS DAT DE JAARLIJKSE GRIEPPRIK VOOR 60-PLUSSERS EN RISICOGROEPEN  WERKZAAM EN EFFECTIEF IS. Dat blijkt uit een groot onderzoek dat in het oktobernummer van het Geneesmiddelenbulletin is gepubliceerd. Studies naar het effect van vaccinatie tegen griep deugen vaak methodologisch niet. "Er is weinig betrouwbaar bewijs over influenzavaccinatie, maar er is wel bewijs van grootschalige manipulatie van conclusies en van verdachte onderzoeken," aldus auteur Dick Bijl, de hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin.
Het is ook NIET aangetoond dat het vaccineren van zorgpersoneel de kans vermindert dat bewoners en patiënten van zorginstellingen griep krijgen.

het griepvaccin, een pre truth medicine? ...  PRE-TRUTH MEDICINE’...NTVG 20-09-2018
* ‘Pre-truth’ is een woord dat wordt gebruikt om aan te geven dat er geen bewijs aan ten grondslag ligt, maar dat we worden beïnvloed door wat we willen geloven, meer op basis van emoties dan door objectieve feiten.  Hier wordt ‘pre-truth medicine’ gebruikt voor het griepvaccin.

Wel of geen griepprik?
Heeft u dat ook weleens, dat je achter elkaar een paar teksten met totaal verschillende standpunten leest en bij elk stuk denkt: ja, díe heeft gelijk? I maar als ik de negatieve Cochrane-review over dit onderwerp lees (referentie 26 in D3323), dan twijfel ik of de auteurs iedereen kunnen overtuigen om tienduizenden dokters, verpleegkundigen, ziekenverzorgers en andere zorgmedewerkers jaarlijks de prik te geven. De discussie over influenzavaccinatie kent een grillig en onvoorspelbaar beloop.. Hoe dan ook vind ik dat we ons als geneeskundige stand een beetje moeten schamen voor deze vertoning. Allerlei deskundigen vinden verschillende dingen, met als resultaat dat iedereen wordt geloofd door wie wat wil geloven. Influenzavaccinatie is geen ‘rocket science’. Goed onderzoek lijkt me mogelijk en noodzakelijk. Tot die tijd is de griepprik ‘pre-truth medicine’.

FORMALDEHYDE
Formaldehyde schijnt niet alleen de kans op kanker te verhogen, blootstelling tijdens de zwangerschap kan ook het risico op een spontane abortus verhogen, ook wordt formaldehyde al lange tijd verdacht van het veroorzaken van nadelig effect op zowel mannelijke als vrouwelijke voortplantingsorganen.

*Hogere niveaus formaldehyde geassocieerd met een groter risico op een miskraam

* Blootstelling aan formaldehyde veroorzaakte autofagie en autofagie kan een vernietigende factor zijn die verantwoordelijk is voor mannelijke voortplantingsstoornissen geïnduceerd door formaldehyde.

Formaldehyde is zeer giftig en verstoort het immuunsysteem. Het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) hebben sinds 2004 bewezen dat deze stof kankerverwekkend is. Bent u zichzelf bewust dat de classificatie van deze stof als kankerverwekkend per 1 januari 2016 ook op Europees niveau van toepassing is?

* Alternatieven mogelijk voor middelen met kankerverwekkend formaldehyde - RIVM

Ongelooflijk tegenstrijdig dan ook dat formaldehyde in vaccins wel veilig wordt bevonden, volgens het RIVM is er geen REDEN OM AAN TE NEMEN?!  dat blootstelling via vaccins niet tot deze effecten zal leiden? Vaccins vallen namelijk niet onder de biocidenwet maar onder de geneesmiddelenwet.


De EPA werd, onder druk van de chemische industrie, gedwongen om de vrijlating van een baanbrekend onderzoek dat de kankerrisico's van formaldehyde bevestigt, uit te stellen? Top EPA-functionarissen hebben geweigerd het onderzoek te herzien. In het nieuwe rapport wordt voor de eerste keer de link naar LEUKEMIE beschreven! Het rapport werd eind vorig jaar voltooid door wetenschappers van het Integrated Risk Information System (IRIS) en moet een proces doorlopen van een maanden durende interne beoordeling voordat het kan worden uitgevoerd en uitgegeven aan het publiek.Politicy meldde dat een medewerker van Trump had gewaarschuwd dat de vrijlating van die studie een "public relations-nachtmerrie" zou veroorzaken."Geen enkele vestiging in de EPA is geïnteresseerd in formaldehyde," schreef het staflid. Voorafgaand aan de communicatie had de belangrijkste lobbygroep van de chemiesector, de American Chemistry Council (ACC), de EPA onder druk gezet om te voorkomen dat bij de beoordeling verbanden tussen formaldehyde en leukemie werden getrokken .

Ook is geconcludeerd dat formaldehyde in staat is om door de bloed-hersenbarrière te dringen, alles wat in een spier wordt gespoten komt uiteraard ook in het bloed terecht! Het lichaam maakt welliswaar gebruik van vitamines en mineralen die in planten en fruit worden aangetroffen en dan de menselijke vorm creëert die het nodig heeft, echter is dit nadat ze het verteringsproces hebben doorlopen en dus ook alle organen tegenkomt die zorgen voor ontgiften daar waar nodig. Iets wat uiteraard NIET GEBEURT NA VACCINATIE!

* Formaldehyde - bloed-hersenbarrière

- VERO-cellen. Niercellen afkomstig van de Afrikaanse groene aap!

* The Lancet, Apen, virussen en vaccins.
Bookchin en Schumacher klagen dat sinds het tijdperk van Bernice Eddy (1960) de NIH-hiërarchie consequent heeft afgedaan tegen het bewijs dat SV40 uit vaccins mogelijk menselijke kankers heeft veroorzaakt. Aanvaardbaar dat SV40 een kankerverwekkende stof voor de mens is, werpt vragen op over wat de reactie van de overheid zou moeten zijn bv: "Een gecoördineerde en uitgebreide zoektocht naar SV40 in andere soorten tumoren, in combinatie met veel grotere inspanningen om te bestuderen hoe het virus tumoren veroorzaakt? Een crash SV40-bevolkingsonderzoek onder populaties die hoogstwaarschijnlijk zijn geïnfecteerd? ... Een anti-SV40-vaccinatiecampagne? "Het probleem, ZE GAAN DOOR"   ...          https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(04)16746-9/fulltext





* Onderzoek naar virussen in cellen die worden gebruikt om vaccins te maken; en het evalueren van de potentiële dreiging die wordt veroorzaakt door de overdracht van virussen aan de mens

Vaccins op basis van virussen worden gemaakt in levende cellen (celsubstraten). Sommige fabrikanten onderzoeken het gebruik van nieuwe cellijnen om vaccins te maken. De voortdurende groei van cellijnen zorgt ervoor dat er een consistente toevoer is van dezelfde cellen die grote hoeveelheden van het vaccin kunnen opleveren. In sommige gevallen kunnen de cellijnen die worden gebruikt tumorigeen zijn, dat wil zeggen dat ze tumoren vormen wanneer ze in knaagdieren worden geïnjecteerd. Sommige van deze tumor-vormende cellijnen kunnen kankerverwekkende virussen bevatten die niet actief worden gereproduceerd. Dergelijke virussen zijn moeilijk te detecteren met behulp van standaardmethoden. Deze latente of "stille" virussen vormen een potentiële bedreiging, omdat ze mogelijk actief worden onder omstandigheden van vaccinproductie.

Wetenschappelijk overzicht Detectie van latente virussen in celsubstraten voor vaccinveiligheid. De dringende vraag naar vaccins tegen nieuwe ziekten heeft het gebruik van nieuwe celsubstraten noodzakelijk gemaakt. Deze omvatten tumorigene cellen zoals MDCK- en CHO-cellen (voor influenzavirusvaccins), 293- en PER.C6-cellen (voor adenovirus-vectored HIV-1 en andere vaccins) en van tumor afgeleide cellen zoals HeLa-cellen (voor HIV-1). vaccins). Het gebruik van tumorigene en tumor-afgeleide cellen is een belangrijk veiligheidsprobleem vanwege de mogelijke aanwezigheid van virussen zoals retrovirussen en oncogene DNA-virussen die geassocieerd zouden kunnen zijn met tumorigenciteit. Daarom, detectie van persistente, latente DNA-virussen en endogene retrovirussen in vaccin celsubstraten zijn belangrijk voor de veiligheid van vaccins, in het bijzonder bij de ontwikkeling van levende virale vaccins, waar er geen of minimale stappen voor het inactiveren en verwijderen van virussen zijn tijdens de productie van vaccins.

Het combineren van meerdere vaccins voor kinderen tijdens één bezoek is niet veilig!!

Hoewel gezondheidsautoriteiten, waaronder de centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC), beweren dat vaccins voor kinderen veilig zijn en adviseren om meerdere vaccins tijdens één bezoek te combineren, vertoont een beoordeling van gegevens van het Vaccin-meldsysteem voor ongewenste gevallen (VAERS) een dosisafhankelijke associatie tussen het aantal gelijktijdig toegediende vaccins en de waarschijnlijkheid van ziekenhuisopname of overlijden door een bijwerking. Bovendien hangt een jongere leeftijd op het moment van de bijwerking samen met een hoger risico op ziekenhuisopname of overlijden.

De veiligheid van CDC's vaccinatieschema voor kinderen werd nooit bevestigd in klinische onderzoeken. Vaccins worden elk jaar aan miljoenen baby's toegediend, maar gezondheidsautoriteiten hebben geen wetenschappelijke gegevens van synergetische toxiciteitsstudies over alle combinaties van vaccins die zuigelingen krijgen.
Nationale vaccinatiecampagnes moeten worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Geen enkel kind mag worden onderworpen aan een gezondheidsbeleid dat niet gebaseerd is op degelijke wetenschappelijke principes EN DAT IN FEITE POTENTIEEL GEVAARLIJK IS GEBLEKEN.
Bron: 

Zie ook .... BIJNA GEEN SIDS VOOR VACCINATIEPROGRAMMA'S.

Zuigelingensterfte regressie door aantal routinematig toegediende vaccindoses: is er een biochemische of synergetische toxiciteit? Neil Z Miller en Gary S Goldman BIJNA GEEN SIDS VOOR VACCINATIEPROGRAMMA'S. SIDS-diagnose geïntroduceerd in 1973 (noot 16, pagina 10)
Met behulp van de Tukey-Kramer-test werden statistisch significante verschillen gevonden in gemiddelde IMR's tussen landen die 12-14 vaccindoses gaven en die welke 21-23 en 24-26 doses gaven. Een nadere inspectie van de correlaties tussen vaccindoses, biochemische of synergetische toxiciteit en IMR's is essentieel. "Neil Z. Miller en Gary S. Goldman, de auteurs van de studie, hebben urgentie aanbevolen voor verder onderzoek naar de correlatie tussen toediening van vaccins aan kinderen jonger dan 1 jaar en biochemische of synergetische toxiciteit."
Bron: 

Meer info Synergisme: De gecombineerde activiteit van verscheidene chemicaliën die samen een totaal effect hebben dat veel groter is dan de effecten van de afzonderlijke chemicaliën.
Bron:

SIDS en VACCINATIE ...
Bron:

Kans op tijdelijke ademstilstand ook bij vaccinatie matig premature baby - 28 januari '14

Na vaccinatie van een veel te vroeg geboren kindje kan soms een tijdelijke ademstilstand (apneu) optreden. Dit was al langer bekend en staat vermeld in de bijsluiter van vaccins. Uit meldingen bij het Nederlandse bijwerkingencentrum Lareb blijkt nu dat dit ook kan voorkomen bij matig te vroeg geboren baby's. Dit meldt Lareb. In Nederland ontvangen alle baby's in hun eerste levensjaar de zogeheten DKTP-Hib-HepB prik Te vroeg geboren baby's krijgen de inentingen op basis van hun chronologische leeftijd. Met zwangerschapsduur wordt geen rekening gehouden. Bij alle meldingen die het Lareb ontving ging het om de eerste vaccinatie uit het immunisatieprogramma voor kinderen. HET LAREB STELT VOOR OM IN BIJSLUITERS TE WAARSCHUWEN VOOR TIJDELIJKE ADEMSTILSTAND BIJ TE VROEG  GEBOREN KINDEREN ONGEACHT zwangerschapsduur.  Nationale Zorggids

Kinkhoest voor zwangere
ER BESTAAT GEEN LOS KINKHOEST VACCIN!
Wanneer je jezelf voor kinkhoest wilt laten inenten, wordt je ook ingeënt voor difterie en tetanus en in sommige gevallen ook polio. Al deze vaccins bevatten de huplstof aluminium.
wat doet dit met de ontwikkeling van een kind?

*In 2011 heeft het Center for Disease Control (CDC)  het besluit genomen om zwangere vrouwen het kinkhoestvaccin na 20 weken zwangerschap aan te bieden.
Ondanks dat er weinig tot geen studies over de effecten op lange termijn zijn en het vaccin door de FDA geclassificeerd is als een klasse C-medicijn!  Het is een feit dat het vaccin NOOIT veilig is gebleken voor gebruik tijdens de zwangerschap. 

*De definitie van een klasse C-medicijn  waarop het vaccin is ingedeeld.
Reproductieonderzoeken bij dieren hebben een NADELIG EFFECT OP DE FOETUS aangetoond en er zijn geen adequate en goed gecontroleerde studies bij de mens, maar mogelijke voordelen kunnen het gebruik van het geneesmiddel bij zwangere vrouwen rechtvaardigen, ondanks mogelijke risico's.
Bron: 

Nederland (2018)
"Omdat er veel vragen leven over de effectiviteit en bijwerkingen van vaccinaties, en er WEINIG BEKENDHEID IS MET  VACCINEREN VAN ZWANGERE VROUWEN."
*Effects, use and acceptability of an online tailored and centering pregnancy intervention to promote pertussis vaccination of pregnant women (19 juli 2018)
Projectnummer: 522004003 - Status: Lopend - Looptijd: 2018 - 2022

Wie kan KINKHOEST krijgen?
Iedereen kan kinkhoest krijgen. IEMAND DIE INGEËNT IS TEGEN KINKHOEST KAN HET OOK KRIJGEN.  Ook als u kinkhoest heeft gehad, kunt u toch opnieuw kinkhoest krijgen.
Bron:

KINKHOEST IN NEDERLAND
Sinds 1996 is het aantal kinkhoestgevallen in Nederland toegenomen. Een verklaring hiervoor is dat de bacterie van structuur is veranderd, WAARDOOR HET OOK GEVACCINEERDEN ZIEK KAN MAKEN.

Meer informatie over het kinkhoestvaccin ....
Begrijpen jullie het nog?! Kinkhoestvaccin voor zwangere vrouwen.

En wie besmet nu eigenlijk wie en waarom wordt dit gegeven standaard genegeerd?  ...

'De mazelen’ na bmr-vaccinatie ...  april 2017
Afgezien van 2 recente epidemieën in 1999 en 2013, hoort Nederland bij de landen waar de gemelde mazelenincidentie lager is dan 0,1 per 100.000 inwoners 
Door de daling van de incidentie van besmetting met wildtype mazelen,IS EEN BEELD WAT ‘MAZELEN ’ DOET VERMOEDEN STEEDS VAKER GERELATEERD AAN DE VACCINATIE.

Overdracht door gevaccineerde!
Tussen de 7de en de 28ste dag na de vaccinatie bemerkt men bij de meeste vatbare personen een excretie van kleine hoeveelheden van het levend, verzwakte rubellavirus via de neus of de keel. Er is geen vaststaand bewijs van overdracht van dit virus op vatbare personen die met de gevaccineerde personen in aanraking komen. Hoewel een OVERDRACHT DOOR NAUW PERSOONLIJK CONTACT THEORETISCH MOGELIJK IS, wordt deze dan ook niet als een groot risico gezien.

MAZELENEPIDEMIE in een GOED GEVACCINEERDE MIDDELBARE-SCHOOLPOPULATIE in Bilthoven.

Cluster van BOF ONDER GEVACCINEERDE STUDENTEN IN DELFT - RIVM

Een DIEP TRIEST GEGEVEN ook dat er geen ruimte bleek te zijn voor de beweegredenen van EX-VAXXERS tijdens de hoorzittingen inzake vaccineren in de tweede kamer afgelopen maandag.
Het is duidelijk hoe eenzijdig "onze" volksvertegenwoordigers zich laten informeren. De non-vaxxers zijn maar harde schreeuwers? Hard core anti-vaxxers... tja, die maatschappelijke onrust die de non-vaxxers brengen met hun twijfel over bijwerkingen, wat moet je daar toch mee? Als je jezelf openlijk uitspreekt over de mogelijke bijwerkingen van vaccineren dan wordt je dat verweten, dit wordt ook opgemerkt door Mevr Kant van het Lareb !!? 
Hopelijk heeft iemand in de tweede kamer goed opgelet en onderstaande ook meegekregen!

"Je moet ALTIJD OPEN MINDED BLIJVEN, er zijn MEER DAN 300 MELDINGEN van meiden die na de prik (HPV) langdurig vermoeid zijn geworden, wij hebben dit tot de bodem uitgezocht, er is bij veel van deze meiden GEEN ANDERE OORZAAK GEVONDEN! DAT PROBLEEM IS REËEL en ook een GROOT IMPACT VOOR DEZE MEIDEN! ... Maar 1 ding moet je niet doen, zeggen; wij denken dat het niet kan dus wij gaan het niet onderzoeken, je moet NOOIT ONTKENNEN ALS ER SINGALERING IS" ... Fragment hoorziiting; https://youtu.be/9ztd-VizQPk

Al bekend met het boek: The HPV Vaccine on Trial?
HET HPV VACCIN VOOR HET GERECHT, op zoek naar gerechtigheid voor een misleide generatie.
Door Mary Holland J.D., Kim Mack Rosenberg J.D., Eileen Iorio
Met voorwoord van Dr. Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar:

"Het boek onthult de tragedie van het HPV schandaal"
Citaat: “Hoe verkoop je een vaccin voor een infectie die in bijna alle gevallen vanzelf geneest?”

Je vraagt jezelf toch echt terdege af of er nu echt niemand van "onze" volksvertegenwoordigers bereid is dit boek eens te lezen en de feiten eens echt te overdenken?
De zorg omtrent dit vaccin is geheel terecht, er zijn ronduit SCHOKKENDE feiten bekend over dit verwoestende vaccin!

De inleiding van het boek, the HPV Vaccine on Trial is in het Nederlands vertaald en te lezen via de website van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken .

Er is bewijs, dat aantoont dat bepaalde ingrediënten in HPV vaccins, met
inbegrip van natriumboraat (beter bekend als borax, een schoonmaakmiddel),
negatieve gevolgen op de vruchtbaarheid kunnen hebben. Het Europees
Chemicaliën Agentschap vereist dat natriumboraten de volgende waarschuwing
dragen: "GEVAAR! Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind beschadigen. " In de
VS is borax verboden in voedsel, maar toegestaan in vaccins.
De fabrikanten hebben HPV vaccins nooit getest om te ontdekken of ze zelf
kanker zouden kunnen veroorzaken. De bijsluiter vermeldt dat de vaccins nooit zijn
getest op "carcinogeniteit." Klinische onderzoeksgegevens suggereren echter dat als
vrouwen al een HPV infectie hebben op het moment dat ze worden gevaccineerd (en
screening vooraf wordt niet aanbevolen), zij dan een hoger risico kunnen lopen op
voorstadia van baarmoederhalskanker of erger. Sommige deelnemers aan het
klinische onderzoek ontwikkelden later kanker, waaronder baarmoederhalskanker."
Lees de hele Nederlands vertaalde inleiding verder via onderstaande link ... https://www.nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/The_HPV_on_trial_vertaling_27_oktober_2018.pdf

* Over Sixty Testimonies of Regret ... Bron: HPV Ierland. http://www.regret.ie/

-FEITEN EN VRAGEN AAN DE HAND VAN VIER THEMA’S; Stg. Vaccinvrij..
Vragen over de invoering van het HPV-vaccin. Vragen over de effectiviteit van het HPV-vaccin.
Vragen over de veiligheid van het HPV-vaccin. Vragen over de noodzaak van het HPV-vaccin.

-Actuele veelgestelde vragen HPV, Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken.

-HPV Dossier, Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken.

-Nieuwe zorgen over het humaan papillomavirusvaccin
American College of Pediatricians - januari 2016

-HPV muur van ONGELOOF... het vaccineren van jongens voor HPV..                                                                 

Ik zou nog van allerhande zorgen kunnen toevoegen die ouders terecht hebben over de keerzijde van vaccineren echter, de waslijst is nu alweer idioot lang.

Dit feit wil ik graag nog wel even benoemen, ik heb begrepen dat "onze" goed geïnformeerde minister  Blokhuis hier nl ook niet echt iets over terug te vertellen had en eerst zelf navraag moest plegen ...

"MORELE BEZINNINGEN OP VACCINS BEREID VAN CELLEN AFGELEID VAN MENSELIJKE FOETUSSEN...

De kwestie betreft de rechtmatigheid van productie, distributie en gebruik van bepaalde vaccins waarvan de productie verband houdt met abortus-handelingen. Het betreft vaccins met levende virussen die zijn bereid uit humane cellijnen van foetale oorsprong, met behulp van weefsels van geaborteerde menselijke foetussen als bron van dergelijke cellen.

Menselijk DNA in vaccins 1: mannelijk en vrouwelijk
Vaccins die momenteel worden geproduceerd met behulp van menselijke cellijnen die afkomstig zijn van geaborteerde foetussen

Tot op heden zijn er twee humane diploïde cellijnen die oorspronkelijk werden bereid uit weefsels van geaborteerde foetussen (in 1964 en 1970) en worden gebruikt voor de bereiding van vaccins op basis van levend verzwakt virus:

VROUWELIJKE FOETUS:
de eerste is de WI-38-lijn (Winstar Institute 38), met menselijke diploïde longfibroblasten, afkomstig van een vrouwelijke foetus ...

dat werd afgebroken omdat het gezin vond dat ze te veel kinderen hadden (G. Sven et al., 1969). Het werd voorbereid en ontwikkeld door Leonard Hayflick in 1964 (L. Hayflick, 1965; G. Sven et al., 1969) 3 en draagt ​​het ATCC-nummer CCL-75. WI-38 is gebruikt voor de bereiding van het historische vaccin RA 27/3 tegen rodehond (S.A. Plotkin et al, 1965) 4.

MANNELIJKE FOETUS:
De tweede menselijke cellijn is MRC-5 (Medical Research Council 5) (mens, long, embryonaal) (ATCC-nummer CCL-171), waarbij humane longfibroblasten afkomstig van een 14 weken durende mannelijke foetus geaborteerd zijn voor "psychiatrische redenen" van een 27 jaar oude vrouw in het Verenigd Koninkrijk.
MRC-5 werd bereid en ontwikkeld door J.P. Jacobs in 1966 (J.P. Jacobs et al, 1970) 5.

Bron:uit:

Het gebruik van geaborteerde menselijke foetus- cellijnen bij vaccinproductie.
Nederlands ondertiteld door Mara Gabriëlle stg vaccinvrij.
                                                                            
Voedingsmiddelen, dranken en vaccins met geaborteerde foetale cellen
Engelstalige bron ...

Educate before you vaccinate,


Jenno Hoogakker






Nederland BV, 13-4-2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten