dinsdag 13 april 2021

Boterberg

 Boterberg

Zoveel mensen met boter op hun hoofd! 

Deze vreemde klimaatsprongen  van  zon en 20 graden met godzijdank snelle afglijders  naar sneeuwstormen en 5 graden max, zijn om te voorkomen dat alle boter tegelijk smelt op de hoofden van politici en topambtenaren. Met die boterberg konden we nog wel wat maar een boterplas is eng,  en voor je het weet val je. 

Wij zijn niet op ons achterhoofd gevallen ook al denken al die sluwe gladjanussen van wel. Wat is eigenlijk het vrouwelijke woord voor gladjanus? Want die zijn er ook steeds meer.  Ik heb het niet zo op mensen die denken dat ze plassen door hun oren, helaas zijn we allemaal min of meer gelijk, van anatomische oorsprong en in aanleg. 

Gladjanusssen en glibbertrienen, een steeds groter wordende hoeveelheid politici die op de verkeerde beroemd/beruchtheden willen lijken.  Dat is simpele jaloezie.  

Verder zijn er nogal wat die de dikke boterham soppen in hun eigen boterplas.

Neem nu het dwangmatige vacinatiebeleid. Nergens goed voor behalve voor de premies die je ontvangt (op de Kaagmaneilanden, genoemd naar de glibbertrien die toch zoveel goede contacten heeft) en die je pas uit kunt geven als je niet meer zo in beeld bent. Zoals glibbertrien Schippers en haar frauduleuze echtgenoot. Heel veel leugens, veel boter en een functie elders, namelijk bij het subsidieslurpende en alom vervuilende DSM.

Hoeveel vet beboterde bammen zijn er al weggelegd voor van Dissel? Voor de ziekenhuisbaasjes en de zorgbestuurtjes? Voor de krantenconglomeraten en de staatsmedia van de vorige minister van mediazaken, Slob, neemt een voorbeeld aan verspreiding zoals dat van zijn eigen heilige boek, leugens en fantasietjes, alle neuzen een kant op en anders de gesel erover. Ook hij zal verhuizen naar een eiland: MatteĆ¼s6:21 'Waar je schat is, daar zal ook je hart zijn'. Dit geldt voor alle 'gristenpolitici uit de zo vaak genoemde 'gristensignatuur. 

En voor de vorige regering? En voor de komende? Tel de tegenstemmen bij zaken die essentieel waren voor de bevolking, daar zitten aardig wat gladjakkers. En de voorstemmers voor zaken die hun kiezers echt niet gewild zouden hebben zonder de van te voren goed voorbereide angstneuroses, de hypnose en de psychoses van dat Jonge-tje zonder kennis ven zaken en dus met kinderschoenen. Ik wil echt niet weten wat hij doet in zijn vrije tijd, Zijn smoelwerk zint me niet, te week en vals opgedoft om iets anders te lijken dan wat hij in werkelijkheid is. Geen wonder dat hij voor snuiver wordt aangezien. Ook zo'n product uit de opaque godsdienst cultuur. Jongetjes onder elkaar; voor het gemak krijgen de testosterondames zoals Kaag ook even een piemeltje om mee te meten. 

Toen de roomboter zo goedkoop werd dat je er je schoenen mee kon poetsen, werd het voor een zacht prijsje verpatst aan Rusland. In de plaats van minder te produceren of het teveel aan boter weg te geven aan landen die dat beetje Hollandse vet goed konden gebruiken, betaalden we met ons allen aan boeren die daardoor een vette prijs kregen.  Allemaal trucjes van de KVP (voormalige CDA) minister en Eurocommissaris Andriessen. 

Dat niemand denkt dat dit iets nieuws is. Boter op politieke hoofden is al vreselijk oud; nog nooit hadden we er zoveel last van. 

En natuurlijk is dit gruwelbeleid gebaseerd op alle oude griezelvoorstellen van de afgelopen 100 jaar. De armen zijn nog steeds arm en de rijken alsmaar rijker. De armen hebben nu geen geld voor een lading testen van een stinkend rijke teststraat beheerder. Die gaan niet naar feestjes en evenementjes, dat was al te duur maar nu komt er ook nog testgeld bovenop.

Wie heeft dit testbeleid verzonnen?  Lees of luister eens naar follow de money, FTM, bijvoorbeeld over testen.

Glibbertrien en tevens voormalig diplomate (?) Kaag heeft het zo hoog in haar blonde bolletje dat boter al smelt voordat ze begonnen is als medeleugenaar aan de zijde van de staatsboter babbelaar Rutte.  

Schei uit met draaikonten politici en zeg gewoon dat je voor deze covidshit betaald of gechanteerd wordt door de aandeelhouders en eigenaars van de Big Pharma en de maffia er om heen.


Wordt vervolgd


Gavi Mensch 10-4-2021, Middelburg.


Update 13-4-2012

FTM heeft wat blikken geworpen op de teststraatjes van oud generaals en joost mag weten wie nog meer. lees en huiver.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten