vrijdag 11 februari 2022

Gevarenzones 

Een van de naarste blogs die ik ooit geschreven heb. En zeer waarschijnlijk volgen er meer. Niet omdat het zo leuk is om ellende te verzamelen en er commentaar op te geven maar om te voorkomen dat het nog erger wordt. Helaas is het ergste al geschiedt. Hieronder vind je veel links die de mainstream media niet brengen, nog niet.


Ik hoop dat mensen die gechanteerd zijn door hun bazen om zich te laten vaccineren, het gezond en wel overleven omdat hun "vaccin" niet kwam uit de badge met dodelijk injectiestoffen.  Ja, ja, de verschillende flesjes met verschillende barcodes zijn meer of minder dodelijk. Er bestaat een lijst met badge nummers, je hebt er weinig aan natuurlijk als de ongeoorloofde spuiter dat nummer niet heeft genoteerd.  Wie mogen er een vaccin toedienen, (in dit geval van experiment moet er zeker een informed consent zijn en moeten de bijwerkingen besproken worden) en wie zeker niet? En weten ongeoorloofde prikkers wel dat als ze geen ondertekende en op naam gestelde opdracht van een arts (met dossierkennis van de te prikken persoon) hebben, ze zelf verantwoordelijk zijn voor wat er gebeurt met die patiĆ«nt?




Weten artsen wel hoe mRNA werkt in dit zogenaamde "vaccin"? Volgens mij niet, ook al geven artsen dit niet graag toe. Ik vermoed dat een flink aantal huisartsen zich niet verdiept heeft in de materie en Ik weet van enkelen dat ze zelf  "gevaccineerd" zijn, evenals de assistentes en de artsen in opleiding en wie er zoal meer meedraaien in een huisartsenpraktijk.

Als we er vanuit gaan dat veel zorgmedewerkers zich hebben laten vaccineren en ook veel leerkrachten onder druk van de werkgevers, kunnen we er ook vanuit gaan dat als het fout gaat in de wereld van de gevaccineerden, er weinig zorgmedewerkers en docenten overblijven.  Ga eens na wat er dan gebeurt. Ik denk voor het "gemak" even in rampscenario's, niemand is verplicht om met mij mee te denken maar het maakt wel dat je je leven wat meer moet/kunt plannen voor het geval dat.

Zoals dat gebeurde in 1952 met het boekje van de BB dat een geschreven instructie was voor het geval we te maken kregen met 'de BOM' en we moesten schuilen voor radioactiviteit. Ik vond dat boekje ongelooflijk, ik zag het op 10 jarige leeftijd (1962) en kon maar niet geloven dat mensen zulke bommen zouden gooien. Dat ondanks alle verhalen die mijn strijdlustige  grootmoeder mij vertelde over de oorlog en de onderduikers. Zo'n boekje moet er komen ipv een of andere digitale code, een melding als er een liegende  en of corrupte politicus opdook. Op dit moment zouden we door de bomen het bos niet meer zien.

Hoeveel mensen er al overleden zijn aan het experiment?  Vreselijk veel. Want zo trots als veel landen waren op hun vaccinatiegraad zo stil zijn ze nu als het gaat om het tellen van de doden. Bijwerkingen melden bij het Lareb is snijden in eigen vingers, patiĆ«nten doen dat zelf niet snel en artsen alleen als ze een geweten  en een vooruitziende blik hebben.



https://www.frontnieuws.com/dringend-nieuw-onderzoek-brengt-nog-meer-potentiele-gevaren-van-mrna-vaccins-aan-het-licht/

Besluit ik dit blog met het akeligste vooruitzicht voor prikkers die erin geluisd  zijn.

https://www.frontnieuws.com/coronacomplot-tegen-de-mensheid-zullen-deze-16-mensen-aangeklaagd-worden-voor-genocide/


Bijvoorbeeld:


"Schending 2 – Genocide

In artikel 6 van het Statuut van Rome is sprake van genocide, d.w.z. daden die gericht zijn op de gehele of gedeeltelijke vernietiging van een nationale, etnische, raciale of religieuze groep. In dit geval gaat het om de Britse bevolking als geheel en, bij uitbreiding, de hele wereld, te beginnen met de bejaarden, de chronisch zieken en de gehandicapten. Genocide kan de volgende daden omvatten:

• Doodslag

• Het veroorzaken van ernstige lichamelijke of geestelijke schade

• Het opleggen van maatregelen om de vruchtbaarheid te verminderen

• Het opzettelijk toebrengen van levensomstandigheden met het oog op de volledige of gedeeltelijke vernietiging ervan.

Al deze definities zijn van toepassing op de onderhavige zaak, en er worden details verstrekt om elke beschuldiging te staven. Wat bijvoorbeeld het “toebrengen van levensvoorwaarden gericht op vernietiging” betreft, omvat dit zowel de vernietiging van bedrijven en de overdracht van rijkdom door opgelegde lockdowns, als de beschadiging van het immuunsysteem van mensen door het ontzeggen van vroegtijdige behandeling, verplichte maskers en dwang tot COVID-vaccinatie."

-------------







Lees alsjeblieft meer

Protesteer meer

Leg je niet neer bij wat je opgelegd wordt



Gavi Mensch, 10-2-2022.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten