zondag 13 december 2020

vaccins en fabels




Nog een keer over vaccins en de onverwoestbare fabels over alle levensreddende vaccins.
De meest bedreigende virussen zijn door de farmaceuten zelf in de wereld geholpen, door onzorgvuldig te werken en door hebzucht.
Nee, ik heb geen aluhoedje. En nee ik zoek geen zweverige items.





Wat ik lees wordt vaak weggeschoven door luie mensen die geen zin hebben om na te denken over hoe het komt dat de wereld alsmaar 'zieker' wordt, letterlijk, terwijl de farmaceutische industrie alsmaar meer vaccins maakt en verzint. De laatste worden de knappen koppen genoemd. Helaas. De knappe koppen stonden op de nekken van mensen zoals Maurice Hilleman. 
Hilleman was een beroemd microbioloog die meer dan 35 levensreddende vaccins ontdekte. De man kreeg nooit een enorm standbeeld voor het redden van de vele miljoenen zo, niet miljarden levens.
Maar al snel bleek dat de producenten van die vaccins, de farmaceutische industrie, het niet zo nauw nam met de fabricatie van de vaccins en als snel door hadden dat er met een virusje vel geld te verdienen was. Hilleman waarschuwde zelfs voor het dodelijke productieproces waarbij het ene vaccin besmet werd met het volgende virus.

'Hilleman was one of the early vaccine pioneers to warn about the possibility that simian viruses might contaminate vaccines..."

Het welles nietes verhaal is afhankelijk hoeveel er betaald werd door de farmaceutische industrie om de mond te open of juist weer te sluiten. Helle lacherige campagnes werden op touw gezet om mensen als Hilleman, grote baas bij Merck maar die niet preekte voor eigen parochie, belachelijk te maken. Ondertussen braken de nieuwe en vaak dodelijke door onbekende virussen veroorzaakte ziektes uit. Epidemie na epidemie, pandemieën zelfs! De farmaceutische industriëlen wreven in hun handjes: je redt er een en de volgende twee die weer besmet worden met iets anders, daar red je er ook weer een van. Iemand die een 'farma-CEO kent met een normaal huis zonder zwembad? '

Dagelijks overlijden mensen aan virussen waar dan ineens een 'middeltje'voor blijkt te zijn. En niemand die zich afvraagt waarom zich in in Mexico , in 'the middle of nowhere' een virus de kop opsteekt op het boerderijtje van enkele arme boeren? Een wereldpandemie? Het vogelgriepvirus? AIDS?  Ebola? Een mazelentussendoortje?  

Zijn de niet luie mensen die op het punt staan of stonden de mond gesnoerd te worden allemaal gek? Nee, natuurlijk niet. En de luie? Die zijn ook niet gek, want als je tig jaar gestudeerd hebt om onderzoek te kunnen doen of om specialist te worden, wil je daar ook iets mee doen en er iets 'economisch'voor terugkrijgen. Dan werp je je carrière blijkbaar niet in de strijd, de kop blijft ver onder het maaiveld en op kousenvoetjes vertel je je patiënten dat al die vaccins zo broodnodig zijn, terwijl je ze natuurlijk zelf niet neemt. Ik ken een lading artsen die iedereen vaccineren tegen griep en andere zaken, maar zichzelf en hun familie daar niet mee belasten. Dat zegt toch wel iets. 

Zelfs Hillerman's eigen verhaal over het rondstrooien van aan vaccins gekoppelde virussen  werd verdoezeld, hij werd overigens nergens tegengesproken  behalve dan door de farmaindustrie gekochte journalisten en helaas zijn dat er heel veel....  en pseudo-onderzoekers.

Slechts over enkele van die onderzoekers wordt na jaren de klok geluid, zie het betablokker drama en het griepvirusongeluk 

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/05/feiten-liegen-niet-over-gevaren-van-vaccins/

http://www.vaccinationcouncil.org/2011/02/18/60-lab-studies-now-confirm-cancer-link-to-a-vaccine-you-probably-had-as-a-child/
http://www.hpdetijd.nl/2014-08-09/kijken-dit-wat-u-moet-weten-het-dodelijke-ebola-virus/?utm_campaign=144758&utm_medium=twitter&utm_source=twitter




Geen opmerkingen:

Een reactie posten