dinsdag 24 juni 2014

Jetta's winstgevende moest- tuinen

Jetta heeft bedacht dat u met uw versleten knieën nog wel 5 dagen per week minimaal extra inkomsten kunt vergaren uit uw moestuin. De zaden krijgt u van Monsanto en de ministeries van welzijn en volksgezondheid  en landbouw en voedsel hebben al gelobbyd voor prachtige pesticiden die u een goede oogst garanderen. Mocht u een andere tuinhobby hebben mag dat ook als het maar verkoop baar is. Over de verkoop draagt u w.s. 25%belasting af en ruilhandel is verboden. Daar wordt het ministerie van financiën niet vrolijk van.

Monsanto worteltjes.... one size fits all.

Jetta vindt dat het resultaat haar is aan te zien. Ze ziet er fruitig uit voor haar leeftijd.

Samenwonen kan alleen stiekem en in de moestuin maar deze uiting van levensvreugde is wel gevaarlijk. Voor u het weet wordt u door Jetta ook nog gekort op het kleine beetje dat u nog wel kreeg. U ontvangt geen €200 en gaat wegens fraude naar de gevangenis. Dat is wel zo handig, u krijgt daar te eten en er is internet.

Gewoon schilderen kunt u nooit betalen, dus maakt  een moestuin-atelier en expositie ruimte.
Bij gebrek aan lila groenten kunt u ook hyacinten gebruiken.
Wel nog dezelfde dag verkopen. Kostprijs €3200,- verkoopprijs €20.325,- dat is inclusief een nieuwe heup.
Vindt u dat u het goed dat u na 50 jaar werken uw pensioentje bij elkaar moet scharrelen dan krijgt u van Jetta deze zelfgemaakte troon. Zoals alles van Jetta zit het niet lekker. Pluche zit veel beter.

Jetta's eigen tuintje...zo trots is ze op haar goedbetaalde hobby anno 2014Geen tandem of rollator, geen scootmobiel maar de sportieve racefiets, eitje voor 90 jarigen.

Aangeraden wordt eigenlijk om veel knoflook te kweken, duiveluitdrijvingen zijn aan de orde van de dag en dat kan dus een ludieke inkomstenpost zijn.

Je stopt wat teentjes in de grond, laat ze lekker groeien en als het loof begint te verdorren haal je de bollen uit de grond. Net zoals  topambtenarenbaantjes

Deze jongeman ziet het nu al niet meer zitten en hij moet nog 60 jaar...

En goed dan is de moest-tuin klaar en dan krijg je zoiets:
Heel het kabinet er doorheen met alle soorten en maten regelgeving en belastingheffingen.
Het best scoort u met onderstaande moestuin, geheel volgens de regels. U mag ook wel een voorraadje aan leggen want dat tuinwerk kan leiden tot erg zere knieën en overmatige last van artrose en artritis, om mee te beginnen.

En wie wil er dan geen joint?


En dan als laatste kunnen we dit verwachten:

©Gavi Mensch
Nederland V.O.F.
24-6-2014

Alle foto's zijn van Internet gehaald en de herkomst is wel of niet vermeld.
http://www.krapuul.nl/economie-blog/arbeid-2/172087/ploegscharen-zwaarden-en-de-moestuin-van-klijnsma/

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3678104/2014/06/24/Wie-denkt-dat-volkstuinen-goedkoop-zijn-onderschat-een-factor-arbeid.dhtml

http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/27465_zorg_om_je_pensioen_neem_een_moestuin/

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3677935/2014/06/24/De-moestuin-is-een-waarschuwing-begin-maar-vast-met-zaadjes-planten.dhtml

Geen opmerkingen:

Een reactie posten