dinsdag 4 augustus 2015

Zo'n baan, moet je die nou willen of niet 1
Ik ben er van overtuigd dat er genoeg kleine banen zijn voor wie nog geen 35 is en al 20 jaar werkervaring heeft. Voor mensen die tevreden zijn met 9.62 bruto om mee te starten. Die graag het gezicht willen worden van iets. Randstad biedt zulke banen aan op de banen sites. (9.62 betekent dat KPN voor de medewerker minstens het dubbele moet neertellen).

Ik snap dat er veel mensen zijn die boos zijn na hun gedwongen ontslag. Moeten die gaan juichen als een bezopen re-integratie medewerker van instellingen als het uwv of de sociale dienst dit voorstelt?


Van de banensite Limburg / Randstad uitzendbureau:

Wil jij graag snel aan de slag en ben jij op zoek naar een flexibele en tijdelijke bijbaan in regio Heerlen, Sittard of Maastricht? Wil jij daarbij ook goed verdienen en werken voor top werkgever KPN? Lees dan deze vacature voor een bijbaan in Heerlen en omgeving!

Jouw functie
Met deze baan word jij het gezicht in het Zuiden van de grootste telecomaanbieder van Nederland: KPN. Een bedrijf wat jou ontzettend veel kansen kan bieden. KPN staat voor veel persoonlijk contact, vertrouwen en eenvoud. Dit kan jij met jouw enthousiasme overbrengen naar de klant, om diegene te overtuigen van de kracht van KPN. Als winkelverkoper zal jij de klanten van KPN de nieuwste producten en diensten aanbieden en ze adviseren over alles wat hier mee te maken heeft. Jij bent het aanspreekpunt van de klant van KPN; jij hebt de macht in handen om ze met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Wat bieden wij aan jou?
- Een gezellig en betrokken team
- Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
- Verschillende product- en verkooptrainingen tijdens je baan (In de baas zijn tijd dus en dus doorbetaald???)
- Afwisselende en uitdagende baan, je kunt hier alles uit jezelf halen
- Een basis bruto uurloon van €9,62

Wat kan jij KPN bieden?
- Minimaal een MBO4 niveau
- Commerciƫle en servicegerichte instelling en ervaring in de actieve verkoop
- Affiniteit met de telecombranche
- Beschikbaar op koopavonden en in het weekend, 20 uur per week

Gewoon doen!
Weurs stieg heij enthousiast vaan? (Wat is dat nou, alleen voor Limburgers???) Stuur dan jouw sollicitatie naar ons via onze website www.randstad.nl. Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met jou op! LET OP: dit is een wervende vacature; (dat betekent dat het een FAKE vacature is ?????) dit betekent dat wij jou graag opnemen in ons bestand om je in de nabije toekomst te helpen bij concrete vacatures.Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
                                                          
                                                            ----------------------------------------©Gavi Mensch
Nederland BV, 4-8-2015


Voor de leukere vacaturesite zie: http://vacatureluurs.com/ 


.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen