zondag 6 september 2015

Vluchtelingen1, de kinderen.Van het ene kamp naar het andere, met bootjes de zee over, lange reizen over land, kapot gelopen voetjes, ziek, mager, moe, angstig.

Opgejaagd door mannetjes zonder brein maar wel met een groot geweer.

Veel kinderen overleven de vlucht niet, veel moeders moeten hun dode kindje achterlaten, zonder graf of in zee.

En ik kan niets doen behalve mij opgeven bij de gemeente om te helpen en nu een kleine bijdrage aan een mooi project: rugzakjes maken voor kinderen in vluchtelingenkampen
Het streven is om kinderen even kind te laten zijn. Probeer rekening te houden met hun situatie en het soort speeltjes dat je in de rugzakjes doet. Tekenspulletjes zijn altijd goed.

Deze actie is van BagToTheFuture, zij zamelen de rugzakjes in en sturen die naar bekende vrijwilligers die de rugzakjes in de handen geven van de kinderen

Let goed op de aanwijzingen voor de rugzakjes:Vergeet niet een kaartje stevig aan het rugzakje te bevestigen met daarop  of het voor een jongen of voor een meisje is en voor welke leeftijd. 

Donderdag 10 september tussen 18-20 u hebben we een inzamelpunt bij Albert Heijn op de Scharnerweg. te Maastricht. De rugzakjes worden van daaruit direct verstuurd naar Amsterdam. 

Een kleine bijdrage in de verzendkosten is natuurlijk welkom. 25 kilo is €15,- aangetekend. Gewicht van de rugzakjes met inhoud tussen de 1 en de 1.5 kg.


Voor vragen ben ik te bereiken op twitter @gavimensch of via de mail gavimensch@hotmail.com  
Meer over deze actie 

Ik zie jullie donderdag. 


Gavi Mensch
Maastricht, 5-9-2015


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen