zondag 5 maart 2017

Heerlijk Huis te Koop in Jerez.

 Te koop

Huis in Jerez de la Frontera. 

Mijn huis staat op een perceel van 165 m2 eigen grond met een bebouwing van ca 95 m2. De overige ruimte is patio, zowel voor als ook achter het huis. Alles gelijkvloers.

Het is een heerlijk huis in een levendige buurt vol hulpvaardige mensen.  Er wordt gezongen in de keukens en gelachen op balkonnetjes, meeningsverschillen zijn op de voet te volgen. Mijn huis heeft alle rust die ik nodig had, ik schilderde daar, had mijn kinderen op bezoek, ik deed mijn werk en mijn hand en span diensten en leefde op mijn patio.  De crisis sloeg hard toe in 2006 en ik moest naar Nederland terug om mijn boterham te verdienen. Er woont nu tijdelijk een huisbewaarder.

Er zijn 2 slaapkamers (voorheen 3)en 2 badkamers waarvan 1 met toilet, bidet en douche en 1 met toilet en douche en aansluitingen voor wasmachine en droger.
Verder is er een ruime zitkamer met bibliotheekruimte en een gang naar de badkamer en de slaapkamers beide met ingebouwde kasten en 1 inpandige berging. Dan een grote eetkeuken met inbouwapparatuur en verrijdbaar keukenblok, raam en schuifdeuren naar de binnenplaats die half open en half overdekt is. Piano bij de inboedel inbegrepen.

Er is een zonnepaneel voor warm water en een elektrische geiser. Alles eigendom. Er is geen gas aanwezig, dus geen gesleep met butaangasflessen. 

Deel van de inboedel komt met het huis zoals elektrische apparatuur en een deel is ter overname. 
Het is 10 minuten max. lopen naar het oude centrum 
De Atlantische Oceaan kust is op een kwartier rijden afstand. De uitvalswegen  naar Cádiz en Sevilla  liggen op 2 minuten rijden. Er is een vliegveld in Jerez maar voor internationale vluchten vliegt men op Sevilla en daarna met een shuttlebus en een uitstekende treinverbinding naar Jerez.


Exterieur
Interieur
Dichtstbijzijnde strand

Jerez
Vraagprijs is € 95.000,-  k.k. 
Overleg altijd mogelijk.

Voor meer informatie mail naar gavimensch@hotmail.com 
Of app naar 0031 638088243 .


Overherfsten en overwinteren is ook mogelijk.

UPDATE: https://www.mondi.nl/vraag-naar-spaans-vastgoed-groeit-onverminderd-door/page18__1702.php 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten