zaterdag 1 februari 2014

Lievere goden worden niet gebakken.

Hier had een positief blogschrijfsel moeten komen over Calvijn, jawel die van het calvinisme. Die uiteindelijk minder calvinistisch was dan bijvoorbeeld Filips van Marnix van Sint-Aldegonde.

Wat ik vanavond las sloeg echter alles op het gebied van stompzinnigheid. Bloggers die in aanmerking willen komen voor de slechtste blogs? De Golbprijs?
Het zou om te lachen zijn als je er niet zo droevig van zou worden.

Roeptoeteraars zouden met hun tengels van bijbels en korans af moeten blijven, het zijn boeken die ze nog lang niet kunnen lezen; niet lezen en niet begrijpend lezen. Welnu, als jullie klaar zijn met de lees -plank (hetzij aap, noot, mies of boom, roos, vis), open dan onderstaande links eens, probeer de inhoud eens te lezen en daarna mogen jullie verder roeptoeteren.Eerst een filmpje (uitstel van executie); kennis van Engelse taal noodzakelijk…….


En nu echt aan het lezen!
Beloofd Annabel en Chris?
Geven jullie even het goede voorbeeld?

Daar gaat ie dan:

Allemaal lood om oud ijzer:


En meer van hetzelfdeNee, jullie (spijkerzoekers in het algemeen) hoeven me niet te bedanken.
Als je nog meer wilt, er is nog veel meer. Just ask;-)
Alle godsdiensten zijn namelijk moordzuchtig, piemelmeterig en brainwasherig. Sprookjes? Ook niet, heel beangstigend, veel moord en doodslag.
De krant? Doodeng!

Lees maar gewoon een goed boek, misschien dat het jullie fantasie stimuleert.
Voor theosoof is geen van jullie in de wieg gelegd.Lieve groet,

Gavi


©Gavi Mensch
Nederland BV, 1-2-2014
All rights (tekst and title)  reserved 2014 3 opmerkingen:

Dick Rooduyn zei

Gavi, ben het wel met je eens maar vraag mij af waarom je er gewoon niet boven staat?
Al die moeite met een grote kans om afgezeken te worden door diezelfde roeptoeteraars?

Gavi Mensch zei

Ach bovenstaande geldt natuurlijk ook voor de Geert-volgers, alle blinde meelopers. Weet waar je het overhebt als je de ene godsdienst afzeikt en de andere ophemelt. Voor afzeiken heb ik mijn stalkers al, alles went. En er boven staan is in dit geval wegkijken, wegkijken kan niet meer met zoveel rechts-extremisten en uitsluiters. Het zijn dezelfde die werkelozen lui noemen en chronisch zieken aanstellers en uitkeringstrekkers tuig. Dat riekt me te veel naar iets waar men van zei: "Wir haben es nicht gew├╝sst" Het is het opvoeden van de onwetenden;-))

Rein zei

Heel goed! En het steeds maar weer blijven zeggen!

Een reactie plaatsen