maandag 2 september 2013

Verboten Nieuws 1.


Van onze verslaggeefster uit Olnev:


Voor de voormalige Linkse Kerk hier in Olnev staan vele honderden mensen in spanning te wachten tot de deuren opengaan. Ze zijn zojuist met bussen aangevoerd en hebben allemaal een rood-wit-blauw vlaggetje met een vogel op hun mouw.

Precies om half 10 komen er drie gepantserde wagens aan rijden waar mannen met zonnebrillen uitstappen en als een klont strontvliegen om iets heen zoemend door een zijdeur naar binnen gaan.

Even later gaan de grote deuren open en worden de wachtenden gesommeerd om in rijen van twee en zonder te praten naar binnen te gaan.Ik loop een stukje achter hen aan, ik kijk en luister.
Ze schrijven hun naam en zetten een kruisje op iets dat op een stembiljetje lijkt. Daarna wordt de uitslag van deze vreemde stemming bekend gemaakt. Ik tel 1300 namen waarvan 81% of Henk of Ingrid heet.

Een geblondeerd mannetje komt tevoorschijn uit de klont vliegen pakt de pakt de riem van zijn hond die hij Mauries noemt en terwijl hij de kerk uitloopt schreeuwt hij naar de stil naar beneden kijkende menigte:

"Jullie kunnen je verheugen! Er komen geen buitenlanders meer binnen, de grenzen gaan dicht en de 19% die het kruisje verkeerd heeft gezet, wordt vandaag nog gedeporteerd.
Alleen zo houden wij, dat wil zeggen ik, De Partij eenstemmig!

Vanuit Olnev een goede middag.                                 


Dit was Gavi Mensch voor het Verboten Nieuws.
©Gavi Mensch
Verboten Nieuws 
Nederland BV, 2-9-2013
All rights reserved 2013


Met dank aan  Krewinkel>> krewinkelkrijst.nl

Update... meer verboten nieuws: http://youtu.be/5OUAFP2sQf8

Update  26-11-2014 http://www.republiekallochtonie.nl/de-visie-van-de-pvv-in-60-standpunten-verbieden-verbieden-en-verbieden
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten