donderdag 11 juni 2015

Zembla Care: alles wat men je niet vertelt

Update 22-12-2015 .... het begin is er! 
http://gezondheid.eenvandaag.nl/index.php/tv-items/64023/mogelijk_compensatie_voor_slachtoffers_griepvaccin


Alles wat niet verteld wordt, alles wat we (volgens lobbyisten en achterkamertjes politici) beter niet weten en daar dan maar een heel klein deel van. 

Zembla  onderzoekt, vertelt en bij het overgrote deel van de bevolking blijft het onzichtbaar; 'men' kijkt naar Marco Borsato en andere Niets Zeggende Figuren.
En de overheid maakt daar gebruik van. Er wordt niet geprotesteerd en enkele Kamervraagjes worden afgedaan met een: 'U ontvangt hierover binnenkort een brief van de minister (in dit geval de huidige Nitwit Schippers, oh sorry, Edith).'
.
Mijn vraag is: Waarom is de farmaceutische- en voedingsindustrie zoveel belangrijker dan wij. Wat levert het de door ons betaalde staatsverdoezelaars op? Wie controleert de uitwisseling van diensten tussen deze multinationals en de door ons gekozen politici en hun ambtenarenpakket?  Waarom doet men niets aan de belangenverstrengelingen?

En in het geval dat overheid niets wint met deze waarschijnlijk ziekmakende of zelfs dodelijke zaken, zijn ze dan zó ontzettend dom? Of zó gemeen? Wachten ze tot de doden een mooi kleurtje krijgen in de statistieken? Of de gehandicapten? 

ER GEBEURT DUS GEWOON NIETS OP HET GEBIED VAN BESCHERMING VAN HET VOLK!  

Behalve dan het te pas en te onpas vaccineren en inenten, terwijl ook daar nog heel veel onderzoek naar gaande is.

Waarom zouden politici het goed vinden dat het volk proefkonijn is? Smullen ze van zo'n griezelscenario?

Zou 'men' pas gaan protesteren als de lijken zich opstapelen op de stoepen? Of gaat 'men' dan alleen zoals nu verbaasd kijken? 

Er is genoeg over geproduceerd, geschreven en geblogd. Lees, Kijk en Protesteer!


Bisenol-a (BPA) wordt in Nederland gemaakt en er is al jaren een discussie over gaande, zonder effect:  http://www.radartv.nl/uitzending/artikelen/detail/article/waar-zit-bisfenol-a-in/


Experimentjes, het is toch van de gekke. http://www.npo.nl/zembla/15-04-2015/VARA_101372901De farmaindustrie en de 'sekspil' http://www.npo.nl/zembla/11-09-2014/VARA_101369810


Wat een land!

©Gavi Mensch
Nederland BV, 11-6-2015Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen