zaterdag 12 juni 2010

Polisex

Wat een schaamteloze vrijages!
Ik ben ruimdenkend en absoluut niet preuts, zoenen op straat mag van mij, leuk zelfs, maar dan moet de verliefdheid wel van het stelletje afdruipen. En die hand-in-hand lopers die alleen maar de hand van de ander voelen en verbondenheid uitstralen, ontroeren mij.
Wat mij betreft doet iedereen het met iedereen, maar het openlijk aanleggen met een Blondie, om je schoonfamilie te pesten vind ik walgelijk.
Liefde is liefde en passie is passie, maar het in bed duiken met Jan en Alleman om de macht te krijgen heeft niets met liefde of passie te maken, zeker niet als je daarmee ruim 16 miljoen mensen op een dwaalspoor zet. Zeker niet als je minstens 8 miljoen mensen daarmee 'pakt'.
En of dat niet erg genoeg is, sluipt er opeens een oermens door de gangen, een mentale neanderthaler, 'n zogenaamd godvrezend type, die, met zijn broek op de enkels, de schuinsmarcheerder enkele beloftes in het oor fluistert met daar achteraan de vraag of hij ook mee mag doen. Zijn seksleven is niet je-van-het, in de loop der jaren is hij geperverteerd door onthouding en de daaropvolgende extreme godvruchtigheid; iemand moet en zal er van hem houden, dan zijn god maar!
Aan een gewone vrouw van vlees en bloed heeft hij niet veel, achter het aanrecht ermee; hij wil vieze spelletjes doen, bondage en luiersex. Nu is zijn kans. Een triootje (of meer) met andere gefrustreerden lijkt hem wel wat. De kans dat hij binnen mag dringen is klein, maar erbij zitten en kijken is al genoeg om bevrediging te vinden.

Het (goedgekapte) hoofd van deze business (de niet echt ideale schoonzoon is daar nu hoofd van de afdeling expeditie) moet nu zeggen of ze deze sexuele escapades van de overbetaalde managers accepteert of niet. Als ze dat doet, kan ze het verder schudden. De ene helft van de werknemers is bang gemaakt en hen ontbreekt sowieso elke vorm van passie en compassie. De anderen, de over het algemeen expres lager ingeschaalden, zijn boos over zoveel ontbrekende moraal. Gaat het hoofd ook nog een keer op die zielen staan of wil ze nog een tijdje bazin blijven? Straft ze de ongeremde bedscènes? Of riskeert ze haar baan als hoofd van de BV, er is immers al vrij veel kritiek op het functioneren van haar eigen gezin. Kan het er nog bij of gaat die BV dan failliet en komt er een interim-directrice? Zal ze zich dat realiseren? Dat je ook met de andere helft van de werknemers rekening moet houden, dat die de BV draaiende houden?
Van de seksorgieën word ik erg onpasselijk, maar ik pieker er niet over om ziek in mijn bed te gaan liggen.
Mevrouw de Directrice, ik stel u een ultimatum: u geeft de hoerenlopers een draai om hun oren en we gaan er een uur of wat voor zitten met zijn allen of uw BV wordt opgedoekt en in plaats daarvan richten we zelf een bedrijf op. Het is voor ons beter de schouders te zetten onder een taak die met liefde en passie en hard werken vervuld kan worden, dan om maar een dotje aan te modderen ten koste van gezondheid en koopkracht en dan alsnog uit te glijden over vloeren vol verspild zaad!©Gavi Mensch
Nederland BV, 12-6-2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen