zondag 5 mei 2013

Bevrijdingscadeau & laatste updateOp deze dag, mijn verjaardag en Bevrijdingsdag geef ik mijzelf een noodzakelijk cadeau
Na 6 maanden zwijgend het getreiter naast mij neer te hebben gelegd als zijnde zielig, heb ik mijzelf een pagina op mijn blog cadeau gedaan.
Om het verhaal te vertellen van een erg naar en gefrustreerd mannetje met een enorm probleem.

Even terug in de tijd. Ik woon hier nu drie jaar vanwege mijn kleinkinderen en mijn dochter vond vorig jaar dat ik me meer moest aansluiten bij de mensen uit dit dorp. Maar Maastrichtenaren zijn niet zo vriendelijk en nog minder toegankelijk, dus dat koste wat moeite.
Op Twitter werd ik geconfronteerd met mensen uit de buurt die zogenaamd 'fascisten bestrijden'.  Met A.S en zijn vrouw maakte ik een afspraak. Ik bleef eten. Het is moeilijk praten met iemand die geen andere mening dan alleen de zijne toestaat. Maar toch terug gevraagd en hen een keer uitgenodigd om iets mee gaan drinken. Je gaat altijd uit van het positieve, nietwaar?

Zijn echtgenote is een aardige vrouw die in gezelschap van haar man nooit aan het woord komt. Een vrouw naar mijn hart eigenlijk, actief bezig  met kinderen met een handicap. Een vrouw die haar man maar 'laat' zoals ze niet echt vrolijk verklaard. Maar die ook geen enkel idee heeft van wat haar echtgenoot allemaal uitspookt op het internet. En die door pvv-ers bespot wordt,  ik hoop dat ze dat allemaal niet leest. 

Ik vroeg hen beide om koffie te gaan drinken in de binnenstad, Fons kwam dan alleen. Hij wil duidelijk geen aandacht delen. Het verloop van de laatste keer staat op een blog. Donders was hij, giftig kwaad! Dat ik zijn Leers had durven aanspreken. En aangezien ik dat op een prettige doch directe manier had gedaan was ik stomverbaasd. Ik heb de eer aan mijzelf gehouden: ik heb alle drankjes betaald en ben snel opgestapt.

Al eerder had Fons blijk gegeven van het verkondigen van het enig zaligmakende geloof, het zijne, met als toppunt van wijsheid: Fons!
Hij weet alles beter, corrigeert mijn Nederlands, mijn kennis van fascistisch Spanje, van de politieke wereldgeschiedenis gezien met een bredere blik dan die van hem. Hij corrigeert mijn beeld op het Jodendom, blijkt fel anti-zionist en is doorgedraaid anti-Joods en ongenuanceerd pro-Palestijns. Hij legt mij uit wat er mis is met Joden, ik word er misselijk van. Ik probeer uit te leggen, maar HIJ duldt geen tegenspraak. En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat hij alleen de pvv en of fascisme bestrijdt. Helaas, hij gebruikt hen.

Iedereen kan begrijpen dat het in zijn straatje past om mij als fascist weg te zetten om nog enigszins zijn vege lijf te redden. Hij twittert zijn frustraties en schrijft hele nachten aan zijn haat blogs. De nare pvv ploeg moet er om lachen heb ik begrepen. En andere Tweeps worden vanwege tweets over Demmink of zijn haatblogs ook weggezet als fascisten en pvv-ers. Sommigen betalen hem met gelijke munt en geven hem lik op stuk, ik heb wel andere dingen te doen. Ik waarschuw andere mensen per DM om zijn vrouw met rust te laten maar zelfs dát blijft maar reacties uitlokken van hem.
En zo "documenteert" hij alles van zijn tegensprekers,  vooral vrouwen. Ik ben niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste, de hoeveelheid  bezoeken van deze  blogpagina van 3 minuten of langer getuigen daarvan  Ondertussen copypaste hij hele nachten lang tweets van voor hem geblokkeerde accounts en zet die op zijn blogjes, voorzien van woeste commentaren; elke Dm is tegen hem gericht, elke verdwenen volger is de schuld van anderen. Mensen durven hem niet meer te blokkeren uit angst voor represailles. Veel vrouwen moeten 's nachts een slotje op hun account doen om dat te voorkomen. Dan zet de onverlaat zijn bloglinkjes zogenaamd anoniem onder mijn blogs die ik gelukkig modereer en aldus de laster op tijd kan verwijderen.

Ondertussen reageer ik al een half jaar niet meer op de drammer, ik blokkeer zonder pardon iedereen die mij belastert, logisch toch? Ik lees dus ook zelden of nooit zijn smakeloze blogs. Behalve als ik er attent op word gemaakt en dan nog niet altijd. Zijn persoonlijke vetes zijn niet de mijne.

Dat maakt hem zo woest blijkbaar dat hij mijn persoonlijke gegevens overal verspreid; iets waarvoor ik zelfs het bureau voor rechtshulp moest inschakelen. Ik schrijf niet voor niets onder pseudoniem, hoe lastig dat ook vaak is.
Mijn kinderen worden geconfronteerd met zijn smaad en lasterverhalen op het internet, het belemmert hun VRIJHEID en het moet nu gewoon stoppen!!!!!

Het zijn misselijk makende praktijken. Ik heb mijn hele leven gevochten voor de vrijheid van anderen. En nog steeds. Dit doorgewinterde getreiter moet ik helaas bestrijden, het is van het laagste allooi. Ik heb veel meegemaakt maar dit nog nooit.


-- Fons, ik eis dat je alle blogs en of delen daarvan  en verwijzingen naar mij met welke naam dan ook NU van je blogs verwijdert, ook als hashtag. En dat je mij en mijn kinderen vanaf NU met rust laat. En dat je je laat behandelen voor wat ik als psychiatrisch verpleegkundige toch wel een nare persoonlijkheidsstoornis durf te noemen. Tevens blijk je een pathologische leugenaar te zijn die continue projectiegedrag vertoont. Zoals de dronkenlap die zegt dat een ander dronken is maar hij niet. Hetgeen allemaal in een ziektebeeld zou kunnen passen.

Sterke vrouwen trekken je duidelijk aan maar je kunt er niets mee, laat hen met rust en gebruik je media (bij jou niet echt sociaal) om met je maten van gedachten te verwisselen.

Ik heb het volste recht en zelfs de plicht om dat van je te eisen. Ik had dit schrijven ook in je brievenbus kunnen doen of aangetekend kunnen laten bezorgen. Maar aangezien je de laster en smaad over mij op je blogjes produceert doe ik eenmalig hetzelfde. Een afschrift hiervan gaat wel naar het bureau voor rechtshulp.

Ik hoop je nooit meer te zien Fons en nog minder van je te horen. 
Ik heb gezien in een van je denigrerende blogs dat je jezelf een minkukel noemt, ik zou zeggen dat het nog wat zwak is uitgedrukt.--


@Gavi Mensch
Maastricht,
5 MEI 2013

NB All rights reserved 2013 en ©!  
Van reproduceren zonder toestemming wordt deze keer aangifte gedaan!

PS. Ik hoop nooit meer zoiets op mijn eigen blog te hoeven publiceren. Van mij krijgen dit soort types geen enkel podium meer. Wat een doffe ellende.


.

.

31 opmerkingen:

Anoniem zei

Vreselijk wat een eikel, beter gaan we ggz twittertriage doen.:p
Joyeux anniversaire, mon amie!
Jacques

Gavi Mensch zei

Jaja....
Merci mon ami;-))) En die triage, dat doen we.

Anoniem zei

Helemaal mee eens, wel jammer dat je hem ooit info hebt gegeven over mij waarmee hij me dan ook prompt bedreigde dat openbaar te maken toen ik het lef had hem te wijzen op het feit dat hij erger is dan de NSB-ers die hij zegt te verfoeien en bestrijden.
Wasgetekend, vlunk

Gavi Mensch zei

Nooit info gegeven, ik heb zelfs geen info over jou. Dat was duidelijk een staaltje intrigantenbluf.

Anoniem zei

ik was een open boek voor jou. En die info kan hij niet van iemand anders hebben gekregen... soit, jouw feestje hier.

Anoniem zei

mij gaat het er om dat die achterlijke idioot zsm hulp opgedrongen wordt en van de internets verdwijnt.

Anoniem zei

alsnog gefeliciteerd, dat dan weer wel. ;-p

Anoniem zei

Moet niet eenvoudig zijn om de knoop door te hakken, je kunt kiezen tussen je persoonlijke gegevens op het www of chantabel zijn. Ik ben blij dat je gekozen hebt voor het eerste. dat is extra zwaar als je bedenkt dat je als Gavi Mensch zoveel probeert te veranderen in de zorg en de mentaliteit van de managerscrowd. Weet je gesteund. Ger L.

Anoniem zei

Hier nogmaals mijn reaktie in de veronderstelling dat "meneer" Fons, die ik gelukkig niet persoonlijk ken, dit via zijn praktijken vast onder ogen krijgt. Laat de dame toch gewoon met rust, hoe klein een mannetje ben je als je deze praktijken uithaald en doorzet. Ziek vind ik het. Mijn respect gaat dan ook uit naar deze dame, die jou staat als een echte kerel! In mijn ogen is een "man" die dit soort publieciteitgeile akties onderneemt een ziekelijk, zielig, bekrompen ventje en ik heb medelijden met de mensen die hem geloven. Ik wens jou, lieve dame alle kracht toe om dit te kunnen doorstaan, mijn steun heb je!! Liefs en kracht @jollandah

Gavi Mensch zei

Dank je Jollandah, het laatste woord is hier over gezegd, hoop ik. De rest laat ik over aan degenen die er iets mee kunnen.

Gavi Mensch zei

Was het zeker niet Ger, maar morele chantages zijn de limiet. Ik probeer gewoon verder te gaan. Als Gavi Mensch inderdaad. Om meerdere redenen. Dank voor je steun.

Gavi Mensch zei

Dank voor je reacties.

Anoniem zei

Het is wat je zegt. Deze man is inderdaad erg ziek. Iedereen die zijn naam ook maar 1 keer noemt kan rekenen op een selectief geknipt en geplakt stukje gebrul en getier. En dan zijn er enkelen die hem blijven opstoken. Die vind ik persoonlijk nog het ergst. Neem nu zo'n Michel de Bruin. Dat mannetje heeft er schijnbaar baat bij dat Fonske blijft schelden en tieren.

Maar ik wil zeggen dat ik respect heb voor jou en hoe jij boven het gedrag van dat kleutertje blijft staan. Iets wat zeker niet gemakkelijk is als meneer Scaf en zijn aanhangsels weer flink van leer trekken. Respect voor je Gavi, respect! Albert.

Gavi Mensch zei

Dank voor je reactie en nog meer dank voor je steun Albert. Het Net levert vaak ruimte voor het lozen van levenslange frustraties van mannetjes als F.

Gavi Mensch zei

Enkele reacties die via de mail binnen kwamen:

* Ik vind dat mensen dit wel moeten weten, sommige vrouwen denken dat ze de enige zijn die door @T besmeurd en belasterd zijn.

* Via retweets van volgers kon ik af en toe zien wat de kip uitspookte op twitter en zo zag ik m'n eigen tweets op z'n blog staan!

* Vreselijke mannetjes, nooit een plekje gevonden op aarde. Ik begrijp dat hij op veel blogs niet eens meer mag schrijven. Mishandelde vrouwen houden vaak snel hun mond dicht. Zielig.
Blijf het item laster en stalking openhouden alsjeblieft.

Anoniem zei

Volgens mij kan Tibaert aangifte doen van smaad en laster tegen jou.
Ik zie nergens feiten staan, en die zie je bij tibaert wel screenshot van tweets
Ik vind je maar eng wijf

Gavi Mensch zei

Wat doen mijn tweets op screenshots bij een ander. Knappe jongen (neem ik aan) als je ook maar een keer de naam van F tegenkomt. Ik neem aan dat je de blogs van die man niet gelezen hebt. Vooral een keer doen!

Anoniem zei

Een boos vrouwengroepje? Ik zie op Twitter dat je allemaal gefrustreerde vrouwen verzameld. Supertrutten. Ga wat fatsoenlijks doen.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Gavi Mensch zei

Reactie op scheldreactie van de grote onbekende. Het hele dossier ligt al bij de politie en bij het bureau voor rechtshulp. Ik ben niet te intimideren. Maar dat terzijde. Weet je wat 'schoenmaker hou je bij je leest' betekent? De reacties zijn opgeslagen evenals de rest van de bedreigingen.

Anoniem zei

reacties verwijderen die jou verhaal onderuit halen
beetje zwak

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Gavi Mensch zei

;-) Ik denk van niet, ik bewaar ze echt allemaal, geen zorg. Misschien kun je de pagina ooit een keer zelf gebruiken tegen Pvv-ers en andere haatzaaiers? Laat het me weten.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Gavi Mensch zei

;-)

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Gavi Mensch zei

Wat een vreselijk laag niveau hebben dit soort types toch ook. U kunt gewoon reageren maar ik filter, om het netjes te houden.;-) Gewone reacties worden gepubliceerd!

Unknown zei

Daar ben ik het mee eens -> veel verpleegkundigenwerk te doen
De haatgen zit de kip in het bloed bloeddorstig op zoek naar wraak
24 uur twitter afzoekend de man is totaal geradicaliseerd extreem geval


Gavi Mensch zei

Het heeft geen zin om anoniem troep op mijn blog proberen te plaatsen, ga lekker buitenspelen en bedek je laagschedeligheid met een petje.

Een reactie posten