maandag 18 augustus 2014

Nog steeds geen baas in eigen buik!
Mannetjes die over ons lijf beslissen, je zult ze de kost moeten geven.
Welke stompzinnige idioot gaat een vrouw vertellen wat ze mag of moet met haar lijf en de eventuele 'heilige' inhoud, geen abortus, tijd uitzweten en daarna is het kindje voor de overheid, het kind van de rekening?Zwangerschap en geboorte zijn onoverdraagbare en specifieke vrouwenzaken, hoe afschuwelijk arrogant ben je dan als man als je meent daarover te mogen beslissen?
Als een vrouw nee zegt denkt de man nog steeds dat ze ja bedoelt, als hij dan toch zijn zin doet mag hij ook nog beslissen wat er gebeurt met een op zo'n kwalijke manier bevruchte eicel?

Verkrachting is aan de orde van de dag, binnen relaties, door misdadigers en gekken, in oorlogsgebieden, in instellingen, hier en daar en overal!
En 'zij' (gristenjongens en vechtjassen) moeten zo nodig een paar JSF-jes om het grondgebied te verdedigen?

En wie verdedigt onze rechten dan?
Welke rechten?
Gotferdomme.... VROUWENRECHTEN natuurlijk!!

Baas in eigen buik, al 44 jaar een item op de 'agenda's' en nog steeds niet verwezenlijkt?
Aanleiding tot dit blog was een bericht in de Volkskrant over een vrouw in Ierland die gedwongen een keizersnee moest ondergaan nadat haar een abortus was geweigerd. Religekkies. Zwaar gestoorde kerels met een minderwaardigheidscomplex die zich moeten laten gelden en willen heersen over leven, dood en vrouwen.

Hebben ze niet genoeg aan oorlog voeren?

Zijn voorvechtsters als Christine McCafferty gewoon nooit gehoord in het Europees Parlement? 
The Report of Christine McCafferty, “Women’s access to lawful medical care: the problem of unregulated use of conscientious objection”


In veel lidstaten is abortus niet mogelijk: Ierland, Spanje, Italiƫ, Polen, Portugal..... allemaal landen die zich niet houden aan de afspraken, allemaal landen waar vooral vrouwen met lage inkomens niet even een vliegtuig kunnen nemen naar Nederland of Engeland.

Met zoveel misbruikers (mannen) zouden mannen geen enkele stem in het kapittel mogen hebben. En minder nog wat betreft het snijden in een vrouwenlichaam vanwege hun eigen principes.

Hieronder nog  enkele links (ik zou er een boek mee kunnen vullen). Met wat voorbeelden uit de VS, die zijn namelijk het best beschreven:HE, the judge had given permission to perform a caesarean ……

 When a doctor she had approached found out, he and the hospital sued to force her to get a c-section….

Right of the foetus? What happened to the rights of the WOMEN that own the uterus?

En nog even ter verduidelijking: Abortus laten doen wens je niemand toe, geen enkele vrouw laat een abortus plegen voor haar plezier.
Mannen vergeten vaak dat 'wie het kindje krijgt mag het houden.
Nee, ik heb ook geen hekel aan mannen, wel aan gefrustreerd piemolmeters die hun machtswellust moeten botvieren op dat wat ze het liefst zouden willen zijn, een vrouw: leven schenkend en levend barend.

Kortom, ik vraag me af wie in het Europarlement de vragen over deze kwestie voor zijn rekening neemt.@GaviMensch
Nederland BV 18-8-2014
All rights reserved 2014


Geen opmerkingen:

Een reactie posten