donderdag 29 augustus 2013

Donder toch op met dat woord luier, peroxideding!


.Een minuscuul stukje van een conversatie over die popiejopieperoxidewet: 


--------- Gavi:  Iets wat een basisrecht is in een instelling kun je niet in de nieuwe wet zetten en dan weer afschaffen, beetje popi gelul a la peroxideding GW. De instellingen moeten aangepakt worden, Raden van Bestuur vervangen door mensen met inzicht met daarnaast een boekhouder met pit. En kunnen we stoppen met het woord LUIER, als we het hebben over volwassenen? Maakt heel veel vrouwen en aardig wat mannen vanaf hun 40ste behoorlijk als infantiel aangemerkt worden. Het woord is incontinentie materiaal, incomateriaal, inlegmateriaal, protectiemateriaal of desnoods incopad.

 RV: heb ook altijd hard gewerkt in de verpleging, maar iemand een luier omdoen, dat deden we niet, we verschoonden de mensen en een wasbeurtje, ook in de nacht, hoeveellager kan men gaan in dit land!


 Gavi:  Precies, RV en laten we voorzichtig zijn en niet GW volgen met zijn zinloze populistische gebral. Hij heeft niets met zieken en gehandicapten, dat is zijn doelgroep niet. Ooit de beloofde 10.000 verpleegkundige gezien die hij in verkiezingsprogramma beloofde? Nee, natuurlijk niet. 
Wel consumeert hij miljoenen op door zijn zogenaamde noodzakelijke beveiliging. Als hij zijn geschreeuw voor zich zou houden konden er weer heel veel mensen naar behoren verpleegd en verzorgd worden.------

Meer heb ik aan de onzin van die pvvzooi even  niet toe te voegen!

NB ondertussen worden  verzorgingshuizen gesloten zijn er steeds minder en minder capabele mensen in de thuiszorg. Dacht je nu echt dat de pvv daarmee bezig was? Welnee, die zijn bezig met het uitsluiten van mensen en  daar zullen de ouderen, zieken en gehandicapten ook wel bij gaan horen! Is het niet, foute Fleurtje Papagaai? En denk jij ook eens aan het ©, all rights reserved en de bronvermeldingen©Gavi Mensch
Maastricht /FB/ 28-8-2013
All rights reserved 2010-2013Geen opmerkingen:

Een reactie posten