maandag 25 november 2013

Internationale dag van uitbanning van geweld tegen vrouwen 25-11-2013
Wat, alweer een dag voor vrouwen? Het houdt niet op. Moederdag was al in mei en in Maart Internationale Vrouwendag, de actiedag van de vrouwenbeweging.

Tegen partner geweld werd enkele jaren geleden al een wereldwijde danspartij op 'vagina-dag' tegen vrouwengeweld gehouden

In Spanje slechts 600 vrouwen vermoord door hun partners in de afgelopen 10 jaar dat zijn maar 60 vrouwen per jaar? Maken we ons daar druk om?

Verder:

En de WHO heeft er een heel stuk aan gewijd, aan de cijfers wel te verstaan. De cijfers, de percentages en de gevolgen. 

Maar goed er zijn nog genoeg vrouwen over.
Amsterdam heeft zelfs een OVER-SCHOT (mooie omschrijving van de respectloosheid)

Die kunnen dan mooi 'gebruikt' worden als de prostituees van de wallen weg moeten.
Gebruikt ja, het percentage vrouwen(en kind)slaven is anno 2013 een pietseltje aan de hoge kant.

Het aantal vrouwen dat uitgehuwelijkt wordt voordat ze ├╝berhaupt zijn begonnen met menstrueren is schrikbarend. Jong geleerd, zou dat het zijn?

Het aantal slachtoffers van geweld tegen vrouwen zou omhoog gaan als iemand de onthoofde en gestenigde vrouwen eens zou turven. Moet kunnen, dat turven.

Ik ga er niet veel meer woorden aan vuil maken. Zoek zelf maar eens. Vreselijk lastig die vrouwen en dan nog ophef maken over een pak slaag of wat messteken.

Hoe heet die internationale Mannen Partij die een eind wil maken aan de enige levendbarenden die ook nog koken en de teringzooi van mannen opruimen ...inclusief de politieke teringzooi 


25-11 Internationale dag van uitbanning van geweld tegen vrouwen.

©Gavi Mensch
25-11-2013


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen